رئیس اتحادیه دارندگان قنادی تشریح كرد
آخرین وضعیت تامین و قیمت گذاری شیرینی شب عید و ماه رمضان
بتن آنلاین: رییس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی و کافه قنادی تهران با اشاره به این که نرخ گذاری شیرینی ها بصورت دستوری صورت نمی گیرد، از افزایش قیمت این محصولات نسبت به سال قبل آگاهی داد و بر نظارت اتحادیه بر قیمت گذاری ها و امکان گزارش تخلفات توسط شهروندان تاکید کرد.
علی بهرمند - رییس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی و کافه قنادی تهران - در گفت و گو با ایسنا، درباره ی وضعیت تامین و قیمت گذاری شیرینی های شب عید و رمضان اظهار داشت: هم اکنون، هیچ مشکلی در تامین شیرینی نداریم و همکاران ما آماده ارائه خدمات به مردم هستند.
وی درمورد قیمت گذاری شیرینی ها توضیح داد: قیمت گذاری در این صنف بصورت دستوری صورت نمی گیرد و هر قنادی یا شیرینی فروشی برمبنای کیفیت مواد اولیه و محصول خود نرخ تعیین می کند. البته اتحادیه بر روند قیمت گذاری و تخلفات احتمالی نظارت دارد.
رییس اتحادیه قنادان در جواب این پرسش که آیا افزایش قیمت مواد اولیه بر قیمت غائی شیرینی تأثیر گذاشته است؟ اظهار داشت: در یکی دو ماه اخیر، قیمت موادی مانند قند، شکر و روغن تفاوت چشمگیری نداشته است. اما به هر حال، قیمت شیرینی ها نسبت به سال قبل افزایش داشته است. نکته مهم هم این است که اتحادیه نمی تواند حداقل و حداکثر قیمت یا یک قیمت مشخص برای انواع شیرینی تعیین کند، چونکه قیمت گذاری برمبنای کیفیت صورت می گیرد.
بهرمند همین طور درباره ی نحوه نظارت بر نرخها و برخورد با تخلفات اظهار داشت: اگر شهروندان با گران فروشی مواجه گشتند، می توانند موضوع را به اتحادیه گزارش دهند. شماره تماس ۶۶۹۴۴۴۱۱ برای دریافت گزارش های تخلف درنظر گرفته شده است.
او در آخر با تأکید بر این که در تهران ۱۶۰۰ واحد قنادی دارای پروانه قنادی داریم سفارش کرد: هموطنان حتما شیرینی مورد نیاز خودرا از واحدهای صنفی معتبر و دارای پروانه قنادی خریداری کنند تا از کیفیت و بهداشت آن مطمئن باشند.
منبع: betononline.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب