اطلاعاتی درباره ی موکب های بانوان در اربعین و چند سفارش مهم
بتن آنلاین: مدیر امور بانوان ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات از راه اندازی 100 موکب ویژه خانم ها در اربعین آگاهی داد و چند سفارش مهم درباره ی نحوه حضور بانوان در پیاده روی اربعین بیان نمود.
به گزارش بتن آنلاین به نقل از روابط عمومی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، زهرا سعیدی مبارکه اظهار داشت: بر طبق آخرین صحت سنجی انجام شده تا بامداد روز شنبه ۱۲ شهریورماه به همت خیران و دوستداران دوده (ع)، حدود یکصد موکب ایرانی ویژه بانوان برپا شد که خدمات خاص برای خانم ها ارائه می کنند.
او اضافه کرد: در کنار این موکب ها، برای اولین بار ستاد توسعه و بازسازی عتبات نیز مبادرت به برگزاری موکب ویژه بانوان در محل اجرای طرح توسعه حرم سیدالشهدا(ع) مزین به نام صحن حضرت زینب (س) کرده است که خدمات متنوع و مورد نیاز بانوان را ارائه می کند.
مدیر امور بانوان ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات درباره ی دلیلهای برگزاری موکب ویژه بانوان، اظهار داشت: بررسی ها نشان میدهد باتوجه به تعطیلی مدارس، خیلی از زوار به شکل خانوادگی و همراه با فرزندان خود به زیارت اربعین امسال مشرف شوند. بر طبق آمار ثبت نام کنندگان در سامانه سماح نیز، نزدیک به ۴۰ درصد از زوار اعزامی را بانوان می سازند.
او با اشاره به اینکه ۴۰ درصد از جمعیت ۵ میلیونی زوار اعزامی به اربعین مطابق پیش بینی ها، عدد بسیار بزرگ و قابل تأملی است، اضافه کرد: واحد امور بانوان ستاد توسعه و بازسازی عتبات بر طبق تجارب اربعین های گذشته و نیازسنجی از بانوان، لیستی از خدمات ضروری و مورد نیاز خانواده ها را احصاء و به موکب داران اعلام نموده است.
سعیدی افزود: کمیته مشارکت های مردمی، اسکان و تغذیه اربعین که مسؤولیت آن با ستاد توسعه و بازسازی عتبات است، با همکاری مدیران موکب های داوطلب، خدمات مختلفی از اختصاص اتاق «کودک و مادر»، توزیع بسته های بهداشتی ویژه خانم ها، خدمات درمانی و پزشکی، توزیع بسته های فرهنگی، خدمات طب ایرانی-اسلامی و ترجمه را به بانوان ارائه خواهدنمود.
بگفته او، این موکب ها از ۱۰ صفر (۱۶ شهریورماه) تا دو روز بعد از اربعین و تا تکمیل ظرفیت، پذیرای زوار و بانوان خواهند بود.
اطلاعات درباره ی زمان و محل برگزاری موکب های ویژه بانوان و همین طور نوع خدماتی که هر یک از این موکب ها ارائه می کنند را از اینجا می توانید دریافت کنید.
مدیر امور بانوان ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات در ادامه با اشاره به اینکه هموطنان عزیز خصوصاً بانوان باید به نکات فرهنگی و حساسیت های خاص مردم عراق توجه داشته باشند، اظهار داشت: نوع پوشش، رفتارهای اجتماعی و شیوه مکالمه زنان در عراق با بانوان ایرانی تفاوت هایی دارد؛ پس هموطنان باید به این نکات و حساسیت های فرهنگی کشور میزبان توجه داشته باشند.
او با اشاره به آمار سامانه سماح و سهم نزدیک به هفت درصدی بانوانی که انفرادی به اربعین اعزام می شوند، اظهار داشت: سفارش اکید ما به هموطنان خصوصاً بانوان اعزامی به زیات اربعین این است که حتما خانوادگی مشرف شوند.
سعیدی بیان کرد: به بانوانی که امکان تشرف خانوادگی ندارند سفارش می نماییم حتما در گروههای دست کم پنج نفری و فقط از مسیر اصلی پیاده روی و با وسایل نقلیه عمومی سفر کنند و تنها در موکب های بزرگ اقامت داشته باشند و ترجیحا از رفتن به منازل شخصی و دور از مسیر اصلی، پرهیز کنند.
مدیر امور بانوان ستاد توسعه و بازسازی عتبات همین طور اظهار داشت: برای توزیع عادلانه خدمات در موکب های بانوان و امکان ارائه خدمات به بیشترین جمعیت اعزامی، برنامه ریزی شده تا این موکب ها حداکثر ۴۸ ساعت پذیرای یک زائر باشند؛ پس به همه زوار به ویژه بانوان سفارش می نماییم زیارت اربعین را به عنوان یک زیارت عبوری ببینند و از اقامت طولانی پرهیز کنند.
او با تأکید بر اینکه میزبان اصلی زیارت اربعین، دولت، ملت و عشایر عزیز عراق هستند که انصافا در این سال ها کریمانه و با تمام وجود از زوار پذیرایی کرده و می کنند، اضافه کرد: حضور موکب ها و خادمان ایرانی تنها با هدف مشارکت در فیض و ثواب میزبانی از زوار است.
سعیدی همین طور سفارش کرد: باتوجه به پروتکلهای خاص بهداشتی در عراق و سخت گیریهای خاص برای همراه داشتن دارو، بانوانی که مجبورند دارو مصرف کنند حتما نسخه پزشک را همراه داشته باشند تا با مشکل مواجه نشوند.
منبع: بتن آنلاین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب