پاسخ به ابهامات بارگذاری در پادگان ۰۶

پاسخ به ابهامات بارگذاری در پادگان ۰۶

به گزارش بتن آنلاین رئیس كمیسیون سلامت، خدمات شهری و محیط زیستی شورای اسلامی شهر تهران در بازدید از پادگان 06 كه حالا 35 هكتار از آن تبدیل به بوستان ارتش خواهد شد به ابهامات پاسخ داد.


به گزارش بتن آنلاین به نقل از ایسنا، زهرا صدراعظم نوری امروز در حاشیه بازدید از پادگان ۰۶ که ۳۵ هکتار آن تبدیل به بوستان ارتش شده است، اظهار داشت: اتفاق خوبی در تبدیل بخش زیادی از زمین پادگان ۰۶ به بوستان ارتش رخ داده است و صمیمانه از ارتش که همیشه خادم صادق کشور بوده است تشکر می کنم.

وی با بیان این که هر کمکی که از شورا و شهرداری بخواهید در امتداد بهتر انجام شدن توافقات، از آن دریغ نمی نماییم اظهار داشت: اگر تاریخ اتفاقاتی که در پادگان ۰۶ رخ داده را بررسی نماییم می بینیم که اتفاق حال حاضر یک اتفاق مبارک است چونکه در سال ۹۳ قرار بود یک میلیون و ۷۰۰ هزار متر مربع از این پادگان بارگذاری شود؛ اما حالا به ۶۳۰ هزار متر مربع رسیده است و این امر جای تقدیر از مسئولان را دارد که منافع شهر را در نظر گرفتند.

وی ادامه داد: برخی ها بر نحوه بارگذاری در ۱۵ هکتار سهم ارتش نقدهایی را دارند که باید به آنها اظهار داشت که این حجم از تغییرات را باید مد نظر قرار دهند ؛ البته همه کمک خواهیم کرد که بارگذاری در آن ۱۵ هکتار ارتش نیز با کمترین لطمه باشد و از بعد اجتماعی، ترافیکی و محیط زیستی کمترین اثر سوء را شاهد باشیم.

وی با بیان این که بوستان ۳۵ هکتاری ارتش یک پارک با ارزش های محیط زیستی است که کمتر به آن توجه شده اظهار داشت: چه کسی باور می کند که در یک بافت فشرده مسکونی آن هم در خیابان پاسداران یک طبیعت بکری با پوشش گیاهی و حیوانی ویژه وجود داشته باشد.

صدراعظم نوری با بیان این که لازم است پروتکل های خاصی در جهت بهسازی، توسعه و حفاظت از گونه های گیاهی و جانوری در بوستان ارتش ایجاد شود، اظهار نمود: با مسئولان در شهرداری جلسه می گذاریم تا مدیریت این بوستان یکپارچه شود تا راندمان و نظارت بر آن نیز به صورت یکپارچه باشد.
رئیس کمیسیون سلامت، خدمات شهری و محیط زیستی شورای اسلامی شهر تهران با بیان این که لازم است در بوستان ارتش حساب شده وارد شویم اظهار داشت: گویا ارتش قول داده است که هزینه های طراحی را بدهد و لازم است وجب به وجب این ۳۵ هکتار با مطالعه و به صورت دقیق باشد تا بتوانیم بهترین استفاده را داشته باشیم.

وی ادامه داد: فضاهای ارزشمندی در این بوستان وجود دارد که تخریب نشده و این بناهای قدیمی می تواند تاریخ ارتش را به شیوه های مختلف به تصویر بکشد تا مردم و نسل آینده با آن آشنا گردند.

وی اشاره کرد: باید جلسه ای با شهردار تهران برگزار نماییم تا مدیریت این پارک به صورت واحد دیده شود.

رئیس کمیسیون سلامت، خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران با بیان این که ابنیه های باقی مانده از دوره قاجار و پهلوی در این بوستان بسیار باارزش است به شکلی که برخی از این بناها توسط وزارت میراث فرهنگی به ثبت رسیده است، اظهار داشت: لازم است تاریخ رخ دادها و کارهای ارتش در این ابنیه ها در معرض دید عموم قرار گیرد و امیدواریم با همکاری فیمابینی که وجود دارد در اسرع وقت بتوانیم با ایجاد مدیریت واحد پارک را به مردم تقدیم نماییم.
صدراعظم نوری با بیان این که کار تبدیل پادگان ۰۶ به بوستان شروع شده و مشاوران مدت هاست که مطالعات خودرا انجام داده اند، اظهار داشت: نگرانی های وجود دارد در خصوص این که مبادا این ۳۵ هکتار تحت تاثیر ۱۵ هکتاری که مقرر است در اختیار ارتش قرار گیرد، باشد که باید بگویم جای نگرانی نیست و به هیچ عنوان قرار نیست که این ۳۵ هکتار باغ و حیاط آن ۱۵ هکتار باشد و این پارک فاخر متعلق به مردم است.

وی در پاسخ به نگرانی هایی درباب بارگذاری سنگین در ۱۵ هکتار متعلق به ارتش اظهار داشت: بارگذاری ها، فضای سبز را تحت تاثیر قرار نمی دهد و دقت داشته باشد که بخش زیادی از آن ۱۵ هکتار بارگذاری نمی گردد چونکه دارای ابنیه های میراثی و پوشش گیاهی باارزش است.

تشریح چگونگی بارگذاری در ۱۵ هکتار پادگان ۰۶
به گزارش بتن آنلاین به نقل از ایسنا، در ابتدای جلسه اعضای شورای شهر تهران در پادگان ۰۶، شادی عزیزی مشاور طرح پادگان ۰۶ در تشریح جزئیات آن چه که مقرر است در پادگان ۰۶ اتفاق بیفتد، اظهار داشت: در سال های گذشته مسئولان بر روی بارگذاری یک میلیون و ۷۰۰ هزار متر مربعی در پادگان ۰۶ توافق کرده بودند و از آن جایی که مکان یابی بناها درست نبود عملا برای ایجاد دسترسی باید از پارک عمومی که قرار بود ساخته شود عبور می کردند که با این تفاسیر عملا چیزی از پارک باقی نمی ماند.


وی با بیان این که در سال ۹۷ شورای عالی معماری و شهرسازی مصوبه ای داشت که بر طبق آن میزان بارگذاری ارتش در پادگان ۰۶ به یک سوم کاهش یافته و از یک میلیون و ۷۰۰ هزار متر مربع به ۶۳۰ هزار متر مربع رسید، افزود: این کاهش بارگذاری در حالی بود که مکان یابی ساختمان ها به یک طرف سوق داده شد تا بتوانیم زمین های یکپارچه ای داشته باشیم.

عزیزی با بیان این که در این مصوبه تفکیک کاربری ها نیز دیده شده بود به شکلی که ۱۵۰ هزار متر مربع دارای، ۲۵۰ هزار متر مربع مسکونی، ۱۲۵ هزار متر مربع تجاری و غیره دیده شده بود، اظهار نمود: بر طبق توافقات، ۳۵ هکتار تبدیل به بوستان می شود و از این میان ۱۵ هکتار به ارتش می رسد که از این میان بخش زیادی از این مساحت را باغات و ابنیه های تاریخی پوشانده است و عملا در دو هکتار ساخت و ساز می تواند صورت گیرد.

وی با بیان این که در این بارگذاری ها به ارتفاع و دیده همسایگان توجه شده تا مبادا مورد لطمه قرار گیرد، اظهار داشت: نهایتا با وجود تمامی موانع مشخص شد که ارتش می تواند در حدود دو هکتار بارگذاری کند و این در حالی بود که سقف جمعیت را نیز دو هزار و ۷۰۰ نفر تعیین کرده بودند.

وی با بیان این که بلند مرتبه سازی ها مشمول ضوابط بلند مرتبه سازی قرار گرفت و نهایتا ساختمان های ۱۷ طبقه بلند مرتبه در نظر گرفته شد، اشاره کرد: البته دو برج اداری که در کنار خیابان پاسداران قرار گرفت بناهای مسکونی اطراف را تحت تاثیر قرار می داد که به همین دلیل ۶ طبقه کاهش داده و توده ساختمانی را عریض تر کردیم.

وی با اشاره به این که پیوست های ترافیکی این پروژه در معاونت حمل و نقل در حال بررسی است، اظهار داشت: تمام رفت و آمدهای برج های تجاری بوسیله بزرگراه صیاد شیرازی و به وسلیه تونلی دسترسی که ساخته خواهد شد پوشش داده می شود.

وی با بیان این که در این پادگان تمامی درخت ها پلاک شده و اطلاعات آن ثبت شده است، اضافه کرد: تابحال بیش از ۹۰۰۰ درخت در این ۳۵ هکتار شناسایی شده است.

عزیزی با تاکید بر این که در این ۳۵ هکتار حیات جانوری خاصی وجود دارد اظهار داشت: ما به دنبال پروتکل های خاص طبیعی هستیم تا حیوانات و گونه ها تخریب نشود و برنامه های خاصی درباب ترمیم شبکه آبرسانی، مبلمان، روشنایی و نور پردازی داریم چونکه معتقدیم این بوستان یک پارک تاریخی است و شأن تاریخی آن باید حفظ شود.

مشاور شرکت طراح در پادگان ۰۶ اظهار داشت: فضای بازی که در این پادگان وجود دارد یک میراث باارزش نظامی است که می تواند برای معرفی میراث نظامی از آن بهره برد.

ارتش احیاگر محیط است

در ادامه امیر خرم طوسی رئیس بنیاد تعاون و مشاور عالی فرمانده ارتش نیز با بیان این که ما به دنبال آن هستیم که بهترین اتفاق برای تهران رخ دهد اظهار داشت: چندین هزار درخت در این پادگان وجود دارد و می بینید که هر کجا که ارتش است، احیاگر محیط بوده و ما خودمان متعهد هستیم تا در این پروژه بهترین اتفاقات برای تهران رخ دهد.



1399/03/24
14:03:32
5.0 / 5
2980
تگهای خبر: پروژه , توسعه , حفاظ , حیاط
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
Beton Online بتن آنلاین

Beton Online بتن آنلاین

بتن آنلاین

سفارش بتن و بتن آرمه

betononline.ir - تمام حقوق متعلق به سایت بتن آنلاین می باشد