ایجاد كمیته پایش ایمنی ساختمان های پایتخت
بتن آنلاین: اعضای شورای شهر تهران جزئیات ایجاد سامانه برخط پایش ایمنی ساختمان های پایتخت را به تصویب رساندند.
به گزارش بتن آنلاین به نقل از ایسنا، بامداد امروز بررسی جزئیات لایحه ایجاد سامانه بر خط پایش ایمنی ساختمان های شهر تهران كه كلیات آن در جلسه قبل به تصویب رسیده بود، روی میز شورای شهر قرار گرفت و زهرا صدر اعظم نوری با اشاره به اینكه كلیات این لایحه به تصویب اعضاء رسیده است اما نسبت به آن پیشنهاداتی داریم، اظهار داشت: باید بند به بند كلیات لایحه خوانده شود و پس از آن رای گیری نماییم.
محمد سالاری با اشاره به اینكه این لایحه در كمیسیون مشترك شهرسازی و خدمات شهری بررسی شده و به تصویب رسیده است، اظهار داشت: فقط پیشنهاد می دهیم یك نفر بعنوان كارشناس ایمنی ساختمان ها به عضویت كمیته پایش ایمنی ساختمان ها اضافه شود.
به گزارش بتن آنلاین به نقل از ایسنا، این پیشنهاد در خصوص اضافه شدن یك كارشناس ایمنی به كمیته پایش رای آورد.
در ادامه سالاری با اشاره به اینكه به نظرم باید یك برنامه زمانبندی شده برای اجرای بهتر این مصوبه داشته باشیم، اظهار داشت: ما در تهران با ساختمان های متفاوتی مواجه هستیم كه ساخت و ساز آنها و رفت و آمدشان متفاوت می باشد و به نظر می آید این ساختمان ها باید در اولویت بررسی قرار گیرند.
وی با تاكید بر اینكه در كمیته ایمنی كه برای اجرای این سامانه برخط مقرر است تشكیل گردد علاوه بر آتش نشانی همه دستگاه های ذیربط كه در عرصه پایش ساختمان ها فعالیت می نمایند باید عضو باشند، اظهار داشت: همه استانداردهای ایمنی در حین صدور پروانه لحاظ می شود اما مشكل ما با ساختمان های قدیمی است كه حتی نقشه و اطلاعات آنرا نداریم و دیدید كه در زمان حادثه پلاسكو به علت نبود نقشه ها با چه مشكلاتی مواجه شدیم.
وی با اشاره به اینكه اطلاعاتی از ساختمان های قدیمی پایتخت نداریم، اضافه كرد: در این لایحه یك بازه زمانی ۱۰ ساله برای پایش ساختمان های پایتخت در نظر گرفته شده اما این زمان بسیار زیاد است، چون كه تصور كنید ۱۰ سال زمان فقط برای پایش بگذاریم. پس اصلاح این ساختمان ها حتما ۲۰ سال زمان لازم دارد.
سالاری با اشاره به اینكه باید زمان پایش به شدت كاهش پیدا كند، اظهار داشت: ما در آستانه یك جنبش عمومی ایمن سازی ساختمان های پایتخت قرار داریم اما ۱۰ سال و ۲۰ سال برای ایمن سازی زیاد است و باید كاهش پیدا كند.
به گزارش بتن آنلاین به نقل از ایسنا، داوری مدیرعامل سازمان آتش نشانی هم اضافه كرد: شناسایی ساختمان های ناایمن در حال انجام می باشد و كل ساختمان های را می توانیم در عرض دو سال و نه ۱۰ سال پایش نماییم. خیلی از ساختمان ها در حین بهره برداری خطرناك می شوند كه باید آنها را پایش نماییم.
نوری افزود: آتش نشانی تهران تا كنون ۳۴ هزار پلاك را بررسی نموده و اصلا به ۱۰ سال زمان برای شناسایی و پایش نیاز نداریم و به نظر می آید یك الی دو سال كافی است.
به گزارش بتن آنلاین به نقل از ایسنا، نهایتا اعضای شورای شهر تهران جزئیات ایجاد سامانه برخط پایش ایمنی ساختمان های پایتخت را تصویب كردند و بر همین مبنا زمانبندی ساختمان های پایتخت هم كاهش پیدا كرد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب